Sol, vind och vatten....

Jag är så trött på sommar-wannabe-höst! Är så jävla opepp på det just nu. Överväger att tända eld på en av mina bikinis, i ren protest. Svensk sommar är värdelös, regnig, kall och deprimerande. Men idag är det i alla fall cruising, vilket innebär party med massa fina människor så jag ska inte låta vädret påverka mig. Ne .. nu ska jag trycka i mig frukost och göra nåt vettigt.


Dear diary...

Idag har jag haft en one on one med min kära mor. Vi köpte massa godis och frukt sen spelade vi kort och kollade på film. Det var skönt att få rå om henne alldeles själv för en gångs skull. Tyvärr dog våran undulat Pippin i måndags, vår kära vän som sjungit för oss i nio år, lekt hund och jagat våra fötter.. Jag märkte direkt när jag kom hem att nåt var fel. De andra fåglarna kvittrade inte som vanligt. Men han är begravd på en särskilld plats och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. 
R.I.P. Pippin von Dunefjun 26/7-10


Roadtrip !Då har man äntligen kommit hem. Det började med en roadtrip till tyskland och när vi kom till sverige igen åkte vi till västkusten och sov där en natt. Så jag har legat mycket på vägen nu det senaste kan man säga. Måste nämna att jag hickade från tyskland till sverige. Så jag fick jätte ont i halsen sen och blev även kallad för "hickan" av mina kära vänner. Haha. Det är sånt som händer.

Stockholm - fördomar

Igår shoppade vi i 7 timmar! Det blev några inköp och jag måste bara säga att jag älskar sommarrean i Stockholm! Det är ojämförbart med andra städer. Det är också alltid lika spännande då man får se det mesta och inget förvånar en. Allt är så självklart. Alla ni som tycker att 08or är brats, fjortisar eller snobbar. Ni har så FEL! Det är underbara människor. Jag menar, vart annars kan man vara precis hur man vill, klä sig hur man vill, tillhöra extrema musikstilar och ingen bryr sig. Den kulturen tycker jag är bara bra och det gör en inte till brats eller wannabe. Jag upplevde inga snobbfasoner. Sen är det inte direkt första gången jag är i sthlm, har bott och bor delvis här. Tycker det är töntigt med fördommar mot storstadsbor. Har träffat på värre personer i lilla Falköping och små orter runt om.


Må bra - ÄT!

Självklart är självdiciplin viktigt men man bör aldrig tvinga sig själv till nåt man inte vill. Att förbjuda sig själv att äta godis/chips/glass gör dig bara olyckligare. Jag anser att man mår bäst av att äta det man vill, göra det man vill, känna det man vill och för ett högt välbefinnande kan man inte straffa sig själv. Vill man, kan man tänka på mängden eller försöka ersätta ens begär med nåt annat, nyttigare. Så länge du är bekväm med det och inte tvingar dig till nåt. Men det viktigaste av allt är att acceptera sin kropp och lära sig älska sig själv, för gör du det - kommer andra göra det med. Detta kan ta lång tid men startar du idag så har du alla fall börjat. Ett steg i rätt riktning.


Borta bra men hemma bäst?

Just nu befinner man sig i Stockholm med syrran. när jag sitter här vid datan kan jag inte sluta undra hur jag hamnade här egentligen, jag har blodsband från många håll och kanter i Sverige och har själv bott i 5 olika städer. Just nu bor man i Falköping, och det är stor skillnad på Stockholm och Falköping. Det är som dag och natt! Men det är skönt med variation och lite luftombyte. Man vet ju inte vad man har förrän man är ifrån det. Så lite hemlängtan finns det allt men det är kul att hälsa på farsan och alltid kul att befinna sig i Sveriges vackra huvudstad. Imorgon ska vi ut på stan och träffa Sara, det blir nog lite shopping. Anyway, take care!


Tini wini string bikini

Nu ska jag och min kära syster promenera ner till stan och kolla på bikinis. Värmen är slående men ingen av oss har en bikini som passar. Så det kanske är dags att införskaffa en ny? Hatar att köpa bikini, det känns som en onödig investering eftersom sommaren är så jävla kort ! Man vet ju aldrig hur svensk sommar blir sen kanske den är över imorgon. Snart får man väl köpa dunjacka?


(mia as blonde)


RSS 2.0