"kärlek"

Bio ikväll !
Jag, Johanna, Sandra & Mia 
TWILIGTH - Eclipse - efterlängtad 

(johanna och jag)
Det enda negativa med twilightserien är all fjortishysteri kring den.
Kändiscrushs är väl en lågstadiegrej? I alla fall den "hysteriska typen" som innefattar posters, muggar, kläder med deras tryck på, hundratals bilder i mobilen, handdukar, filtar, sovset o.s.v... Okej att tycka att en kändis är het men när man blir lite av en stalker är det inget annat än bara läskigt... Wake up, han kanske är en skitstövel i det verkliga livet ;)?
Sedan undrar jag ständigt över hur kan man kalla sig kär i någon man inte känner? ( gäller inte bara kändisar utan oss nobodies också )  I don't get it.

Första doppet!

Igår hängde jag med min syster, hennes kille + hennes killes kompisar och badade. Det var svinkallt i vattnet men jag hade att välja på att antingen hoppa i själv eller bli ikastad. Så jag valde att hoppa i själv. Kanske ett självklart val. Det  var skönt att slappa på stranden efter midsommaräventyret.  Helgen i smögen var grymmt kul och vi blev vänner med ett gäng tyskar. vi lärde dom sjunga snapsvisor, bl.a. "helan går" . Det var überkul! Förutom det var det sola, grilla och festa som gällde.

 
Nu sitter jag med Stina Sturner i knäet och ska slappa framför tv:n !
(bild på mamma och stina när hon var pytteliiten)

Budgettips

(Smögen snart med chrille och brudarna!)

Då har man packat,handlat, brännt cd och tvättat håret. Nu väntar kusten och massa party! Har storshoppat i veckan midsommar till ära. Känns alltid kul att förnya garderoben till storhelger. Fyndade massa på secoundhand och diverse affärer. Men alltid kul att få sju åtta snygga klädesplagg för 80 kr. Hittar man kläder där är det inte 711 andra personer som har på sig samma plagg, som lätt händer när man bor i en mindre stad. Budget for the win, right?


Överraskningsmiddag

Kycklingwok


Det finns inget roligare sätt att göra någon glad på än att laga en god middag, precis klar tills man kommer hem. Idag ville vi överraska Christians föräldrar. Så jag shoppade loss på ICA och sedan har jag och min underbara kille lagat till maten tillsammans. Det smakade perfekt och är så där lagom svårt att laga. Good for me, för alla gillade det! Nu ska vi ut i det fina vädret igen. Vi tänkte passa på att fiska nu när ändå solen skiner.


Spend some money?

Ska snart fixa mig men har svårt att slita mig från datorn. Vi ska ner till stan och kolla efter "the-perfect-midsommar-outfit" Eftersom vi drar till smögen redan på torsdag eller fredag kan det va skönt att skaffa lite sköna kläder man kan ha även när man inte festar. Vi får se om det blir några fynd! Hoppas på att hitta ett par snygga jeans-shorts.

Fisksoppa

"Fisksoppa ditt mongo"
Jag, Malin och Johanna var i Borås för att bl.a. shoppa loss på Nelly.com:s outlet. På tågstationen gick det förbi en tjej som pratade i telefon och sa "fisksoppa ditt mongo", jag tyckte det var en klockren kommentar så det får bli mitt första blogginlägg.

RSS 2.0