Möte med John Blund

Det känns som om man sover för lite hur man än gör. Jag har jätte svårt att ställa om, speciellt efter lov. Så räkna med att jag kommer vara en zoombie i några dagar till. Varken kaffe eller socker kan rädda mig nu. Men en sak som får en att rulla på det är musik. Så länge den inte inspirerats av john blund. Ne nu ska jag sova. Tidig kväll idag. 

God natt!

Det där lilla extra

Malin sov över hos my place inatt. Vi hade det jätte mysigt med tv, popcorn och frukt. Det behöver inte vara mer avancerat än så. Är så otroligt glad att du finns. Med det sagt vill jag bara hylla våra vardagshjältar, vänner som alltid finns där och bidrar med det där lilla extra i vått och torrt.

Otur

Har vissa mera otur än andra? Har det med ens aura att göra eller är det bara tillfälligheter? Karma kan det ju knappast vara, för då borde väl hitler t.ex. fått böldpest. Kalle anka är ju otursföföljd. Det kanske finns mänskliga motsvarigheter till honom?
Eller så har det med ens val att göra, vilken väg man väljer. Man kanske borde lära sig se allt från ett lyckosamt perspektiv. Man blir ju en erfarenhet rikare i alla fall när det händer nåt dåligt. Eller om jag trampar i en vattenpöl kanske jag borde tänka "shit vilken tur att jag inte hade på mig mina björn borg skor" Istället för "FAAAAAAAAN"


Stor förpackning, litet innehåll

Ingen kan väl ha missat de här kryddorna när man gått på bio? I början var jag skeptisk och tänkte att mina popcorn ska fanimej smaka popcorn men tillsut vågade jag ta steget, haha, och smakade. Det var jätte gott! Jag körde på parmesan & garlic. Det piffade verkligen upp smaken och man kan variera sig mer i smakväg när det gäller popcorn, annars var det mer , vanliga popcorn eller med smörsmak.
Till min glädje fanns de till och med att köpa i affären nu också! Så självklart köpte jag en men till min besvikelse är förpackningen bara fylld till hälften ung. Stor förpackning litet innehåll, det suger..


Sko-beroende

Yepp, det är sant. Jag är även sko-beroende. Jag älskar dem helt enkelt. Det är nog kärlek vid första ögonkastet, köper sällan skor jag aldrig använder utan jag är rätt kräsen. Köpte de här förra veckan, höstskor.


Skadad i svergie - inte så bra trots allt?

Då har man dratts med sin nackskada i nästan exakt tre år. Tre år har det gått utan att någon läkare av alla säkert femtio jag träffat kunnat göra nåt åt det. Men, av fentio är det en som vill och ser mina problem. Men kan inte göra något på grund av att röntgenläkare skrivit så dåligt formulerade röntgensvar. Men det är klart. Det är svårt att ändra sina kollegors utlåtande kanske? Ingen som vågar? Är det inte inom sjukvården man verkligen ska våga stå upp för sina patienter?
Det enda min läkare kan göra är att proppa mig full med värktabletter och så får man gå på sjukgymnastik.

Jag är för övrigt en ung och kry tjej på 19 år, ska jag äta tabletterhela livet nu? Då lär ju dom få ta itu med min lever snart.


Stay nude!

Tänk om man slapp välja outfit, vilken tid man skulle spara. Själv är jag sån att jag kan prova minst 4 olika toppar innan jag bestämmer mig för vilken jag ska ha på mig. Oftast klär jag mig efter humör och känsla men ibland är man helt nollställd emotiolellt. Lösningen på detta problem kanske vore bodypainting? Då slipper man tänka på hur "kläderna" sitter, haha, varken för tajt eller slappt.


Have some sympathy!

Är killar varmare än tjejer? Både jag och min syrra är jätte lätt-frusna medan våra killar är jätte varma, typ som levande element. Även min pappa är alltid varm, sedan råkade josse earsdroppa när hennes pojkvän pratade med en kollega och denna man beklagade sig över att sin fru fryser hela tiden. Det kanske är så, killar ska vara någon grad varmare , minus atraheras av plus, varmt + kallt? Eller så beror det på att männen är lite hårigare, haha!


No more bad-hair-days

Torrshampoo, måste säga att det måste vara en gudagåva. GIF's Torrshampoo är superduper bra! Har inte testat andra märken men jag måste säga att denna fungerade jätte bra! Man kunde lätt arbeta upp volym och den lämnade inga spår av pudret. Den upplevde mina förväntningar och mycket mer. Den doftar jätte gott dessutom vilket är ett super plus när man har en bad hair day!


Höst/ vinterskor

Det känns som om det är höst redan. Trots det soliga vädret, är inte det sorgligt? Jag har till och med köpt vinter och höstskor. Detta kändes nödvändigt eftersom jag hela förra vintern frös. Ne nu är det inget fjant denna vintern, jag har bestämt mig! Jag tänker inte frysa eller få blöta fötter. Det måste ju vara ett av det vidrigaste som finns i fotväg? Att efter man envist vandrat runt i snön med skor som man tänker "borde" tåla lite snö och slask ta av sig dom? Kalla, blöta sockar är resultatet och det känns som om det tar längre tid att återhämta sig ifrån än ett getingstick.

Läppglans + hår

Något vädigt irriterande måste väl ändå vara när man har läppglans och man ska ut och det blåser, så hår fastnar på munnen. Usch, det är nästan så man får rysningar. Älskar hår och läppglans men det är inte lika älskvärt tillsammans. Håret blir kladdigt och man får läppglanset utsmetat.

Läppstift kanske är ett alternativ nu när det blir blåsigare. I så fall skulle jag vilja uppmana alla att testa make up store's läppstift. Dom är mjukgörande och sitter bra. I höst kommer jag att köra på MAUVE BERRY bl.a.


En gammal flamma

De kändaste Rolling Stones medlemmarna är Keith och Mick men vad vi yngre generationer glömmer bort historian och att se bakåt, egentligen var Brian Jones den största flamman vad gällde bandet. Han var med när det bildades, döpte bandet och hade många drivande idéer. An Original Rolling Stone. Så jag vill bara ägna detta inlägg till att kasta lite ljus och ära över det bortglömda men genialiska.

"Brian could have easily join another group, but he wanted to form his own. The Rollin' Stones were Brian's baby." / Keith

Bill Wyman , Charlie Watts, Brian Jones


Something on my mind

The only time you do the right thing is when you dare to be wrong.


Det finns ingen genväg

Det finns ingen genväg till framgång, vare sig det gäller kärlek, jobb, skola eller vänskap. Man kan fuska, fejka, eller spela men i slutändan så motarbetar du bara dig själv. Låt dig själv vara du och bli accepterad för den du är och det du gör. Hur stolt kan jag vara över mig själv om jag fuskar till mig ett mvg på en uppsats? ( Vem har inte fuskat nån gång ) Nej, det är bättre att vara ärlig mot sig själv och andra. Då anser jag att man kan vara stolt. 
Skolan börjar snart och man längtar redan till nästa lov. Men ska satsa i år. 

Det är som att bestiga ett berg, det krävs mycket slit och hårt arbete för att nå till toppen..  


Bort med tråkiga frukost-vanor!

Är du som jag och hatar att äta på frukosten men vet att du inte kommer att överleva dagen utan de där torra mackorna med samma tråkiga pålägg? För att piffa upp en ostmacka kan man skära grönsaker av det man har hemma och lägga på ( är du morgontrött, gör det kvällen innan ) det ger en friskare och roligare smak.
Annars kan du variera dig med fil/ yoghurt eller varför inte det hälsosamma valet: knäckebröd. Det smakar himelskt gott med en mjukost, t.ex. philadelphia vitlök och fint skurna tomater på.

Idag ska jag överraska min syrra med brunch. Det blir soppa från knorr, kantarell och champinjonsoppa, som smakar himelskt gott! Smakade den första gången hos Johanna. Hoppas min syster kommer älska den lika mycket som jag. Det blir en annorlunda start på dagen!

Snabbt, enkelt och gott!

 


Stockholm baby!

Det blir en traintrip till stockholm med min älskade syster.
Det ser vi fram emot. Let there be rock! 


Stina ska med!

Start me up!


Fotograf: me myself and I
Ullevi, Göteborg
 2007-08-03

Jag älskar dig, men...

Det kanske blir en tripp till stockholmia till pappa men jag och min syster håller på att diskutera det fortfarande.. Ena sidan av mig skriker att det är hans fel att vi bor flera flera mil ifrån varandra och att han har valt detta, vilket gör mig arg och ledsen, men den andra sidan säger hur mycket jag saknar och älskar honom, och det ger mig skuldkänslor..
Någonstans mittemellan undrar jag varför det är som det är.

Pappa, jag älskar dig, men..

Satc II hos Gustah

Då har man sett Sex and the city II , lite sent jag vet men .. Samantha gjorde en inte besviken men that's about it. Tycker det var lite överglamouröst och lite för fantastiskt. Men jag är glad att jag såg den, den var bättre än vad jag hört men också sämre än vad jag också hört. Ska nog kika på ettan imorgon. Dom är faktiskt väldigt mysiga.


Shine a lightSaw you stretched out in Room Ten O Nine
With a smile on your face and a tear right in your eye.
Oh, couldn't see to get a line on you, my sweet honey love.

Berber jew'lry jangling down the street,
Make you shut your eyes at ev'ry woman that you meet.
Could not seem to get a high on you, my sweet honey love.

May the good Lord shine a light on you,
Make every song [you sing] your favorite tune.
May the good Lord shine a light on you,
Warm like the evening sun.

When you're drunk in the alley, baby, with your clothes all torn
And your late night friends leave you in the cold gray dawn.
Just seemed too many flies on you, I just can't brush them off.

Angels beating all their wings in time,
With smiles on their faces and a gleam right in their eyes.
Whoa, thought I heard one sigh for you,
Come on up, come on up, now, come on up now.

May the good Lord shine a light on you, yeah
Make every song you sing your favorite tune.
May the good Lord shine a light on you, yeah
Warm like the evening sun.

May the good Lord shine a light on you,
Make every song you sing your favorite tune.
May the good Lord shine a light on you
Warm like the evening sun.

Musik, en drog?

Hasch, amfetamin och kokain är narkotikaklassade, alltså droger. Men det diskuteras också om socker är en drog, man kan ju faktiskt bli sockerberoende. Men hur blir det då med alkohol? Det är ju också beroendeframkallande.. Hur som helst. Min drog måste vara musik. Jag är allätare när det gäller genrer men rock, blues och bluesrock gör att det sprider sig en varm känsla i hela kroppen som ingen annan genre. Jag vill bara ha mer mer mer! Jag tar till olika låtar och olika artister för att dämpa eller förhöja vissa känslor. Ne, jag skulle inte kunna leva utan musik, är det min drog då?

http://www.youtube.com/watch?v=1oglwLFx624 
The rolling stones - oh no not you again


Tolkning

En bild kan beskrivas med tusen ord och en text kan läsas på 100 olika sätt. Det beror på vem som läser. Alltså hänger innebörden på skådarens ögon. En intressant tolkning min pappa och jag diskuterade.
Have a good day!
Tatuerad !


Shine a light

Livsviktigt

Tänk om man slapp ta stora, viktiga, livsavgörande beslut. Små ting kan ändra ödet jätte mycket. Jag tror inte att man har ett bestämt öde, jag tror att det blir vad man gör det till. Så allt hänger på dig själv, feel no pressure. Hur som helst, det viktigaste är att man tänker över, gör jag detta för mig själv eller för någon annan?

Soon you will be on me..


SJ - För de "rika" ?

På bussen till skövde fanns det kaffe och varm choklad. Gratis! Tycker det borde införas på alla bussar.. Vi bor i ett så kallt och dystert land och bussbiljetter och kort är så pass dyra att man borde få mer för slanten. En resa på fem minuter kostar liksom 25 kr! ( Visst att man kan skaffa busskort som man tankar på, då går det på 16.50kr  men tycker trots det att det är för dyrt. Tänk på att alla människor har olika ekonomier och möjligheter ) Det är fan billigare att åka bil! Det ska löna sig att åka kollektivt! Är det inte det som är meningen nu med klimathotet och allt? Klart som fan att man hellre åker bil, det är bekvämare och billigare. Fuck off SJ...


 

Marilyn v.s. Lindsey


Min röst faller på orginalet, vackra Marilyn ...

Slå dig fri!

"Man ska lämna det skepp som sjunker
och rädda det som räddas kan
inte göra som du gjort i åratal
bara klättra högre i skeppets mast

När toppen på masten till slut är nådd
så finns det ingenstans kvar att fly
det enda du kan göra då är att se
ditt liv förstöras för all framtid"

Denna gjorde jag i Paint en regnig dag.
The original


Barbie aka sexobjekt

Vad hände med de söta barbierna från 90-talet? Nåt gick allvarligt fel i utvecklingen... Jag mår illa av att gå in i en leksaksbutik nowdays eftersom jag när jag var liten lekte jag massa med barbies. Men dagens dockor ser inte ut som de barbierna jag minns. De är sexobjekt! Fullproppade med skönhetsideal. Glömmer tillverkarna att det är barn som ska leka med dem? Det är skamligt och vidrigt. Jag vill inte att min unge ska leka med dockor som liknar porrstjärnor. Bratz.
Det var bättre förr...


The Stones v.s. The beatles

"If you truly loved pop music in the 1960s... there was no ducking the choise and no cop-out third option", one writer remarked. "You could dance with them both, "but there could never be any doubt about wich one you'd take home

The Rolling Stones

"There is no perfect"Sluta vara perfekt, det är då du blir perfekt.


Delad glädje - dubbel glädje

Man måste ge för att få. Ett leende smittar av sig och varför inte glädja sig åt någons framgång istället för motgång. Men det kanske är så: starkast överlever. Men hur lycklig blir man då, när man står där själv?


TATTOO ME!

Snart jävlar ska jag tatuera mig! Det blir både det ena och det andra innan årets slut. Ska skissa på några när jag får tråkigt en dag.


den här egen-designade ska sitta över revbenen

What goes around comes around

Jag gick ut nu på morgonen med min underbara lilla krambjörn stina. Men det var ingen skön morgonpromenix. Överallt låg det sönderkastade glasflaskor och jag fick sicksacka mig fram. Jag antar att åtminstonne någon av er som kastar sönder spritflaskor på gatorna har ett husdjur. Nästa gång kasnke det är din hund som skadar sig. Skärsår är inte mysiga och det blöder som fan, även på djur. Tänk på det innan du slår sönder flaskan.
What goes around comes around!

Döda tv-reklamen

Jag älskar tv. Men det är så jävla jobbigt med all reklam. Man tappar ju intresset. Eller så går man och kissar under en reklam och då kommer man kanske på nåt mer man vill göra och då "glömmer" man bort tvn. Vilket oftast, resulterar i att man missar en tio minuter. Då kanske man missar poängen med handlingen. Skit jobbigt. Bort med reklam.


Awesome film !


Hittade en paint-lapp
Blev jätte glad när jag såg den. Vad söt du är älskling !

Kissie-wannabies

Jag förstår att man kan vilja vara som kissie: hon har en framgångsrik blogg, långt fint hår och ja ser (såg) bra ut. Jag läser själv hennes blogg och tycker den är rolig. Men ärligt talat. Alla copy-cats. Ge er. Det finns bara en Kissie och kommer alltid att bara finnas en. Ni kanske borde vara stolta för den ni är och stå för det. Det är varken roligt, eller coolt. Men vad vet jag. Jag är ju inte en Kissie-wannabe...

I just don't get it... please, find another way to get attention


Stadkärlek

Idag ska jag spendera dagen med min sötnos MalinPalin. Hon bor för tillfället i Borås så det ska bli kul att besöka min älskade f.d. hemstad. Måste säga att ingen stad kan dra andan ur mig som Borås. Jag vet inte vad det är som gör Borås så attraktivt men det är en mysig känsla jag får när jag är där. Jag blir avslappnad från topp till tå. So, bye bye falköping - Hello Borås!


JÄVLA FITTOR

Igår var det cruising, vi hängde med johanna och jonas på en förfest och det var trevligt folk där. Men tyvärr försvann Elins plånbok mysteriskt. FAN VAD JAG HATAR PERSONER SOM SNOR. Vart finns moralen? Skulle du vilja att dina id-handlingar, kort m.m. blev stulna? Snälla nån, är man på en fest är man där för att ha kul, inte för att sabba och sno saker. Ni äcklar mig!


RSS 2.0