Vacker i två meningar

Många i vår ålder vet nog inte vem dom är och speglar bara ett yttre man vill vara, men trivs man med det? Tjejtidningar som SOLO förstärker detta genom att ha artiklar om "så här snor du stilen av Mary-Kate Olsen" eller sminka dig som "Jessica Alba". Visst det är bra med stylingtips men måste man dra parareller till superheta kändisar som förstärker skönhetsidealen många kvinnor strävar efter. Varför sträva efter någon plastikopererad bimbo. Gör dig själv till ditt skönhetsideal. There is no one like you, men det finns många botox och silikonbrudar. Du är i alla fall naturlig och har accepterat din kriopp.

Lär dig älska och acceptera dig själv så kommer andra också göra det. Det yttre kan vara vackert men det vackraste finns inom oss.


Är mat värt mer än guld?

Handlade mat igår och fyfan vad dyrt det är att leva eller. Många förstår inte hur mycket pengar som läggs på mat när man bor hemma och de lär få en shock när de flyttar hemifrån. Nu har man det definitivt i åtanke när man är hemma och hälsar på mamma. Fan vad dyra vi är, allla syskonen alltså. När jag bodde hemma kunde man be henne köpa det ena och det andra, diverse önskemål, men det gör jag aldrig det numera. Finns roligare saker för henne att lägga pengar på. 
 Klart man måste äta för att leva men då kunde man ha önskemål som cola varje dag eller en speciell bredbar ost. Har lite dåligt samvete för hon har svårt att säga nej. Inte för att jag anser mig själv varit bortskämd eller oförskämd men nu förstår man att det är lite för mycket begärt. Lite livserfarenhet har ingen dött av.


Du bara du

Det bästa som finns är du,
du som alltid ställer upp,
den enda att anförtro mitt liv,
för alltid, för evigt, idag,
jag älskar dig


Bota ditt hat!

Idag hatar jag:

  • Lögner
  • Dålig sömn
  • Att tappa bort saker
  • Oliver
  • Regn
  • Emoinlägg i communities

Men man kan som tur dra lärdom av allt det onda.
Det är bara att inse att en person som gjort något dåligt
mot en kommer att få betala i framtiden. Under tiden kan
du bara att hoppas att den går samma öde till möte en
vacker dag.Politik=Religion

Politik är superviktigt men det kan inte bara plocka fram en perons bästa sidor utan även någons värsta. Det är precis som med religion, man väljer vart man står och vill inte att någon ska försöka övertala en till nåt annat. Jag hatar folk som försöker tracka på en något , religion eller politik. Jag vet vart jag står och vill inte att någon ska försöka övertala mig till annat. Har några vänner som röstar motsatt än mig och det fungerar jättebra. Detta gäller alltså rent generellt.

Respekt.

Att leva på 2000-talet

Jodå, det har man gjort nu i 10 år, 9 månader och 17 dagar. Är det verkligen så mycket bättre än 90-talet?
Om man ska jämföra så är ju kläderna betydligt snyggare idag. Men förr var ju mjölken billigare asså. Sen har vi ju Stones, Jimi Hendrix och Muddy Waters v.s. Lady Gaga, Katy Perry och Britney Spears.
Alkohol och droger har ju gått ner i åldrarna det senaste och kriminaliteten bara ökar. Det var nog bättre förr?


say after me: I love you <3


Snörvel snörvel

Förkyld som en jävla kotte. Brukar friskna till efter två dar men har varit krasslig i flera dar nu. På kvälllarna känns det som sandpapper i halsen och det resulterar i dålig sömn.. Men vafan gör det. De är ju snart jul!


brrrrrr... ser kallt ut X(


Vad ska jag ha på mig ?!

Man kollar alltid in i sina fullknödda garderober, varje morgon, med samma tanke, "Jag har inget att ta på mig!" Jo detta dilemma känner nog många igen sig i. Jag gillar vartenda plagg jag har men har så svårt att välja. Så nu har jag kommit på en bra idé. Min kille, gillar likväl som jag skjortor, så idag ska jag göra debut i en av hans! Hittar man inget i sin egen garderob, kolla i pojkvännens haha.

Självdisciplin, nu tack!

Jag måste bara säga att jag ska skaffa bättre självdisciplin! Snarast! Det är ju nästan hälsofarligt om jag fortsätter så här. Jag kommer bli en lösdrivare eller ännu värre. Go crazy. Nej nu måste jag ändra på mig. Sätta upp mål och slutföra saker man påbörjat. Kanske till och med muta mig själv ( hota i värsta fall ) Jag ska här med bli min egen bästa och värsta vän. Starting..................


...............Now!Diskriminering av det manliga könet

Har flera gånger sett annonser om heta dejting linjer, killar ringer detta numret och tjejer det andra. Oftast står det att tjejer ringer gratis. Men vadå jämnställdhet? Allt jävla gnabb om att det är så orättvist för kvinnor. Ingen nämner områden där killar diskrimineras. Typ som om grädde skulle vara gratis för tjejer men inte för killar. Come an!
 


Skönhetstävling

Har varit på hundutställning med Viktoria och hennes hund Texas idag. Det var en jätte rolig erfarenhet och det gick superbra för dem! Längtar så tills det är min tur att få tävla ! Men egentligen, utställning av hundar borde kunna liknas med Skönhetstävling eller? Snyggaste paret som gör bäst ifrån sig vinner. Men hundarna slipper i alla fall ha på sig bikini och klänning haha.


En utsträckt hand

Idag har jag och min syster träffat en underbar människa. Vi mötte henne på en promenad med hundarna och våran schäfer Missy är inte så "trevlig" mot andra hundar. Hon hade en Amstaff. Viktoria som hon hette, lade märke till detta och erbjöd sig hjälpa oss rehabilitera hennes hund-fientlighet. Det gick jätte bra och Missy gjorde framsteg jag aldrig trodde var möjliga. Vi ska träffas imorgon igen och träna. "låtsas att hon är en handväska" hjälpte otroligt haha.

Tillslut vill jag bara understryka:
tappa aldrig tron på någon och shit vad härligt med en vänlig själ villig att hjälpa till!


Missy


On my list


Skönhetstips #1

Olivojla + Socker = SANT
Det är den bästa peelingen man kan göra hemma. Använd den främst på armar, händer, ben och fötter. Dom blir superlena i några dagar efteråt så det räcker att göra denna hemmakuren 1-2 ggr / vecka. Billigt, snabbt och enkelt.

När vi ändå pratar olivolja så vill jag bara varna för att inte använda olivolja som hårinpackning! Det stämmer inte med att det gör håret mjukt och glansigt. Det blir däremot flötigt om man slarvar med ursköljningen. Olivoljan är nämligen för fet för att tränga in i hårstråna och gör därför ingen större nytta. Använd istället hårolja däremot som finns hos vissa frisörer. Eller en glansspray med mjukgörande effekt.


U-ringning i all ära

Vad uppnår man genom att visa brösten? Finns det någon gräns där en u-ringning är elegant och porrig? Jag och Malin diskuterade detta. Vi kom överens om att man inte behöver visa ALLT. Ännu mera intressant är vilka killar som tycker det är attraktivt och vilka som tycker att den bruden är en "hej-vem-som-helst-kom-och-ta-mig". Tar killar en sån tjej på allvar? Jag är absolut inte emot u-ringning, så länge det inte visar mer än det döljer.


Vem överlistar vem?

Igår kollade jag och min sambo på animalplanet, untamed and uncut. Alla gånger jag har tittat på det har det alltid varit med en matador, tjurfäktare, som skadar sig så illa att han nästan dör men sen överlever han ändå. I alla fall jag har sett har det inte fått dem att byta karriär heller! En gång hade en kille brutit nacken fem gånger. Alla kotor i nacken utom en hade blivit skadade.

I intervjuer säger de att de tycker att det är fantastiskt att överlista ett så starkt och stort djur men sorry, den har redan överlistat er.


För att inte tala om vad dom gör med tjuren när dom är klar med den...  Tycker det inte borde räknas som sport och sen förbjuda det.

Frisör Mia

Har precis kommit på att jag är riktigt grym på att inte bara frissera människor utan även hundar! Herren på bilden här fick sig en omgång igår. Fast han är ju fem år nu. Det är faktiskt roligt att få lite fri hand att göra vad man vill. Han kunde ju inte direkt säga emot så övervägde att göra en tuppkam men sen kom jag på att jag kanske går ut med honom någon gång också.

Mamma: Jag tycker han ser manlig ut så
Jag: Pudlar är inte manliga..


Less is more?

Less is more. Nej det är det inte. Varför inte göra allt i överflöd? Tänk vad personligt att släppa lös alla fantasier istället för att hålla inne på saker. Varför vara rädd för vad andra tycker? Älska dig själv och andra kommer också göra det. Less is less. Gör vad du vill, hur du vill, när du vill!


RSS 2.0