Färgade jeans!

Jag måste säga att till våren och sommaren har jag aldrig varit så pepp på färgade jeans, blått i all ära men man har så ofta svarta eller vita toppar så det kan vara kul med lite färg. Köpte ett par korallfärgade som jag ska visa upp. Tycker att de orangefärgade jeansen på Christina Aguilera är super heta! Vilken färg gillar du bäst?


Våga vägra foundation!

Mitt bästa tips nu är att skippa foundation nu när solen tittar fram. Så får man en fin bränna och slipper får oren hy på grund av att foundationen kapslar in huden och det blir varmt och svettigt. Framåt eftermiddagen eller kvällen kan man sminka på lite foundation om man känner för det. Men våga vägra foundation! - lite i alla fall. Sminka ögonen eller använd ett läppstift så drar du uppmärksamheten dit om du tycker att det känns obekvämt och naket utan foundation.


Fuska FUSKA !

Fuska fram större putigare läppar. Det är superenkelt. Välj ett läppglans eller läppstift i önskad färg. Se till att ha ett matchande till, men i en ljusare färg. Investera i en highlighter och en grun/grå ögonskugga så ska jag guida dig här och nu till större läppar:

1. Grunda med en färg.
2. Dutta det ljusare läppstiftet/ eller läppglanset i mitten av den övre och undre läppen.
3. Applicera försiktigt hightlighter i amor-bågen
4. Skugga försiktigt med en gråbrun ögonskugga under underläppen.


Back in black

Kära bloggläsare, opererades för två veckor sedan så har inte uppdaterat alls sedan dess. Har bara ägnat mig åt att bli frisk. Lämnade bara huset för att tröst-shoppa en gång haha. Kanske inte så smart när man har feber men jag kanske är en shoppaholic? Nej då. Mina vänner har stöttat mig och så, utan dem hade det känts tufft. However, är tillbaka nu och ska uppdatera dagligen som vanligt.

Blivit helljus nu. Fick ett ryck efter operationen och ville göra en förändring. Älskar blont hår med lite slingor eller utväxt, något som bryter av lite så det inte blir så plain. Drew Barrymore ser sagolikt vacker ut i denna frisyren, hårfärgen.

Easytone rekommendation

Jag älskar att promenera, det är min typ av träning. Det brukar bli upp mot 4 timmar / dag och då är det viktigt med ett par bra promenadskor och sockar. Dessa träningssockar är från nike och är supersköna. De är lite tjockare, vilket ger bra stöd och håller fötterna fräscha. Mina Easytone's är hur bra som helst! Man får träningsverk i rumpan och benen, precis som de lovar. Så jag rekommenderar dem starkt!


Höstens heta sminktrender

Till hösten kommer make up trenderna flippa ut, på ett hett sätt med markerade, busiga ögonbryn, fjäderdetaljer i håret, kraftigt markerade ögon med eyeliner och rikligt med mascara, spindel-ögonfransar är tillåtet! 

HELLO

Hej igen, har varit dålig på att uppdatera men det kan bero på att vi fått utökning i våran familj. En schäferhane vid namn Rambo. Så han har tagit upp den mesta av min tid. Anyway, nice to be back!


Nopprig tröja?

Har du problem med att din cardigan blir nopprig? Kanske ser favorit koftan alldeles uttvättad ut. Isåfall finns det ett super bra knep! Använd en rakhyvel och dra över den noppriga tröjan eller mjukisbyxorna, kanske är tidskrävande, men det är definitivt värt det!

Skippa fransk manikyr

Satsa istället på något färggladare och annorlunda. Jämför man bilderna nedan så ser fransk manikyr väldigt opersonligt och fantasilöst ut. Testa gärna marinblått och beige, de färgerna ser underbara ut ihop, eller matcha dina favoritfärger. Låt fantasin flöda!


___Skönhetstips___

  • Ät mycket frukt och grönt. Man behöver vitaminer för att man ska känna sig pigg och allert. Byt ut godiset mot frukt och grönsaker då onyttigheter som snack m.m. stänger igen porer och ger oren hy.
  • Har du torrt hår? Investera i en fuktighetsgivande inpackning, eller leave-in balsam från din salong. rådfråga frisören om vilken produkt/ märke som är bäst för just ditt hår.
  • Promenera Mera! Man mår bra utav frisk luft, går ut och går regelbundet och man blir gladare och man får igång en bra grundkondition, så man orkar mera.
  • Använd inte för mycket produker i ansiktet, även om de är fuktighetsgivande så kan de i slutändan torka ut hyn. Huden har naturliga oljor och fetter som den slutar producera om man använder för mycket ansiktsprodukter. Tvätta med rent vatten istället.


Super-sweet-swimwear

Blev så himla sugen på sommar när jag kikade i ett gammalt semesteralbum så jag klickade in mig på http://www.victoriassecret.com/swimwear/ och fann dessa. Känns som om det dröjer länge innan man kan ta på sig en bikini, men drömma kan man. Är grymt sugen på att sola just nu.
Tycker de har grymt snygga cover-ups så check them out!


Brown sugar

Nästan som ett godissug skulle jag vilja klicka hem dessa men jag ska försöka behärska mig. Jag vet inte varför, men jag har alltid fallit för brunt skinn. Det är något, att det inte är lika  vanligt som svart, eller att det ser så exklusivt ut. Anyway så älskar jag dessa. Nedan hittar ni pris och affär.  

Väska: Åhlens 399:-, Armband H&M 69:-, Örhängen H&M 49:-, Väska Åhlens 'Wera' 995:-

RSS 2.0