Hårtips!

Låt hellre håret självtorka! Hårfönen sliter otroligt mycket på håret och gör det risigt vid regelbunden användning. Du kanske får glansigt hår för stunden men dagen efter ser det annorlunda ut, eller hur? Det blir torrt. Låt håret självtorka och blås bara den sista lilla fukt som finns kvar, om du nu måste, se till att hårfönen har inställningar så du kan bestämma värmen och blåsa kallare luft. Ditt hår kommer att tacka dig.

Nu har jag duschat och ska uppdatera lite till, sen göra läxa >.<

Kommentarer
Postat av: cissi

Det beror även på hur man fönar håret, fönar man med en rund borste med hårs så slits inte håret. Tvärt om.. man stänger igen fjällskikten på hårstråna och därför får man ett glansigt reslutat som bevaras. det är viktigt att använda en len fönkräm som hjälper till att stänga skikten =) eller någon vämreskydd

2011-01-17 @ 20:28:44
Postat av: Anonym

Det är riktigt, man ska föna håret med fönen riktat neråt, men tyvärr kan värmeskydd vara opålitligt(beroende på vilken man har), klart att det är bättre än inget alls men få har råd att köpa riktigt bra på salongen, sen kan det vara svårt att få det jämnt fördelat i hela håret, så ett säkert kort är att lufttorka om man har problem med slitet hår, och sen föna lite i slutet för att få glans. Men även där finns det bra glansprodukter som kan ersätta fönen, tigi har en för 199, som är jätte dryg. Haft min i över en månad. Den skyddar, lenar och ger otrolig glans :):) Kul att få tips av dig cissi:)

2011-01-18 @ 10:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0