Fixa nyårs maken

Låt dig inspireras av bilder i nätet eller magasin. Satsa på att göra något du själv trivs i men ta ut svängarna lite. Ikväll är en kväll man inte ska spara på läppglanset eller läppstiftet, slits själv mellan rött eller rosa läppstift, känns inte rött lite kliché på nyår? Köpte ett från makeup store igår som är lite rosarött så det får det bli isåfall.

Det nalkas vår

Vårtrenden 2011 innehåller finstickade klänningar, mycket mönster och fladdriga klännigar. Varma och färglada plagg. Vem vill inte ha vår nu?  

Emilio Pucci

Foodlicious

Så här grymma är jag och Ida på att laga mat.
Hemligheten? Sourcremé and onion dipp och massa kärlek.

Detta behövs:
Kycklingfiléer
Pommes, Potatis eller liknande
Citronpeppar och salt
Rapsolja att ringla över potatisen/pommes
Gräddfil
Dipp, valfri smak
Grönsaker

Gone, ute, passé

Kraftig vit ögonskugga eller kajalpenna runt ögonen. Det är jätte fint och skapar en grym effekt- om man tar LAGOM och inte skapar såna här tydliga kanter och linjer. Det ser mest fjortisaktigt ut. Black is always black. Försök inte utmana det..


H&M har stil


Inspirera mera

Allt är perfekt, från frisyr till kläder. Varsågod och låt dig inspireras

What can I say? I'm a Gucci-lover

Gorgeous

Otroligt snyggt, vill ha hela kollektionen. Älskar den sofistikerade stilen möter bad girl. Hoppas trenden håller i sig.

Gucci hösten 2010

Juldagen

Goa töser i en go stad med ett gott humör!


Adopt me

Som en god vän sa till mig "Man kan inte välja sin familj, men man kan välja vilka man vill umgås med" Så här är min mormor. Sleepy-eyes har jag ärvt av henne som ni ser. Puss på dig mormor! Ta det lugnt med stickningen.


Mera jul!

Haft en supermysig jul men det är synd att det är så lång tid till nästa. Fått otroligt fina julklappar och haft übermysigt sällskap. Hoppas alla känner likadant. Här är pepparkakshuset jag och christian gjorde.


Kul med marsipan

Julpyssel i massor och jag har tillverkat dessa fina marsipantomtar. Marsipanen är färgad med karamellfärg. Idag ska jag och min älskling klä granen och dekorera ett pepparkakshus. Kommer bli jätte mysigt. Sedan ska det bakas ännu mera julgodis.
 

Ny tatuering snart

Gissa vad jag inspireras av denna gången.


Önskade hårfärger just nu




Snart måste det bli förändring, till vad är frågan..


Enough drama?

We all are drama queens. No matter what you say. It's in our nature.

My style by Gina tricot.

Massage? Ja tack!

Det finns inget bättre än att ligga i soffan med kissen och slappa, medan hon spinner och trampar masserande på min mage tills jag somnar. Kan inte få nog av känslan av närhet, värme och kärlek av denna speciella lilla katt.




Raina

Tycker Raina skulle vunnit ANTM, blev jätte besviken men det verkar gått bra för henne ändå. Krista var ju redan chef på ett företag innan så hon har redan haft stor framgång. Trodde tyra ville lyfta fram de från mellan och nedre klasserna.

Be wild, stay wild

Våga bryta dig loss ur gamla vanor. Stå på egna ben i de kläder du vill representera dig själv i. Tycker wildfox uttrycker detta perfekt.
 
I wanna be a wildfox, do you?


Mer för pengarna

Jag och syrran diskuterade hundraser här om dagen och vi kom fram till att man får ju mer för pengarna om man köper en t.ex. schäfer än en Chiuaua. Mer hund för pengarna i alla fall om man räknar kilopris. Stämmer det inte att en Chiuaua kan bryta benen om den hoppar ner från en säng eller soffa? Det sade i alla fall en ägare till en som jag mötte ute med min hund en gång. Att hon måste passa den extra noga. "På vår valpkurs var det en chihuahua som fick sluta efter att den brutit benet när den hoppade ner från soffan" Läste jag i ett forum.  

Förälskelse direkt

Dessa skulle passa fint i vårat nyrenoverade kök. Erkänner att jag smälte lite när jag hittade dem. Måste åka och kolla om jag kan hitta dem snarast!

Fruktkorg: Indiska 229:-
Taklampa: Chili 1480:-

6 steg till ett vackrare hår

Regel nr 1. Schamponera två gånger så du märker att schampot verkligen skummar, då vet du att oljorna i håret har försvunnit och att håret är rent
Regel nr 2. Ha i en inpackning, men innan du arbetar in den, krama ur håret. Har du ork, så torka gärna med handuk försiktigt. Arbeta in inpackningen i längderna, endast!
Regel nr 3. Avsluta med ett balsam på längderna, skölj inte ur så noga för extra glansig och mjuk effekt.
Regel nr 4. Skölj håret / huvudet med kallt vatten innan du kliver ur duschen. Det ger glans till hårstrårna som sluter sig och en uppiggande effekt på hårbotten.
Regel nr 5. Använd en bra leave in produkt, i torrt eller handdukstorkat hår på längderna.
Regel nr 6. Värmestylar du ditt hår så se till att ha en riktigt bra värmecréme/skydd, kolla hos din frisör. Låt helst bli annars.
OBS! Kamma eller borsta aldrig blött/fuktigt hår! A big no no..


Lussebullar, Luciabullar eller Lussekatter?

Förutom det så bakades det tre andra sorters småkakor och inte är det slut än. På tisdags ska vi baka julgodis och göra ett pepparkakshus. Älskar julen och allt som hör till. Så mysigt och otroligt kul! Så här såg det ut när vi gjorde lussebullarna. Observera att de blev strl XXL haha.  






Våga mönstermixa!

Tycker vardagen är lite plain. Tänk om alla skulle mönstermixa sin outfit och voila! En betydligt mer sprudlande vardag med ögongodis. Tycker man ska våga bryta sig loss ur den trygga svart-vita zonen och släppa lös sina fantasier. Se här:


PANIK! Eller..?

Usch, jag har fotfarande inte köpt julklappar, jag gillar inte heller att planera sådant. Jag är impulsiv och föredrar att gå i en affär och tänka "SHIT, Hon skulle älska den!" Jag tror att de bästa klapparna är de som bara uppenbarar sig i en affär. Man ska inte övertänka sådant. För min del funkar det inte så utan jag vet vad jag ska köpa när jag ser det. Julklappsshoppning blir det på fredag med kära Kajsa.



Surprise!

Att H&M haft en sådan fräsch pälsväst visste jag inte. Hur kunde man missat det? Låt mig resa tillbaka i tiden och köpa den. Härligt färg och ser "verklig" ut. Mysig. Vill ha. Tomten, snälla?

Furry fool

Just nu vill jag efter en lång morgon promenad bara krypa ihop med massa pälsar runt mig, fake så klart. Bara vira en massa runt mig tills svetten rinner av värmen. Saknar fan känslan. Får typ frostskador utomhus. Dränkt i pälsar, skulle det inte vara mysigt? Speciellt om man kollar på de här bilderna:


Blev du inte ännu mera sugen på päls nu ?

Must love it

Tycker band t-shirts är supersnyggt, alla klär i musik. Låt musik bli din accessoar. 

 
t-shirt: H&M

En dans på röda rosor

Min kamera gick sönder idag (!) Började nästan lipa, men jag fixade det med toapapper och gummiband. Vem var det som sa att allt går att laga med silvertejp? Nu har vi tagit det ett steg längre. Kände mig som en doktor som återupplivade sin patient.

Älskar romantisk inredning, visst är det inspirerande?


Failure

Så patetiskt med bloggare som kopierar andras inlägg, jag menar har man inget att skriva varför ens ha en blogg? Dock är det ju väldigt smickrande men som typ Kissie, en offentlig person. Det är ju inget annat än pinsamt.

Gröna fingrar

Jag kanske har en dold talang för blommor, haha nejdå, så svårt är det inte. Kul att de blommat ut. Så vackert med blommor i hemmet, det ger en helt annorlunda aura.

Have a little crush..

Kim Kardashian är nog en av världens vackraste kvinnor. Sminkningen på den här bilden är så inspirerande att jag dör! Helt perfekt.


Experiment

Min första egendesignade tatuering, ska dock justera den med skuggor och sådant, så den är inte perfekt ännu. Ska bygga på den med fler blommor osv. Längtar tills nålen sätts i mig igen.

Underbara fake sol

Hade nästan glömt hur skönt det var att sola (!) Det var så otroligt avslappnande, värme är bra för mina stela muskler haha. Somnade nästan, hatar när den stängs av, back to the reality
 

Tips: Acnicyl Cream

En hudkräm mot acne och pormaskar som återfuktar och inte torkar ut som många andra produkter. Fick detta tips av en god vän som sett resultat. Nästa stopp: Apoteket?

Ny tatuering kanske ?

 
Placering över revbenen, utgår från den här bilden och en med liljor, så får vi se vad jag skissar ihop. Tycker det är personligare att designa tatueringen själv, kul att ta nåt som kanske sitter på en miljon andra. Jag vill ha något eget, unikt. Därför använde jag min egen handstil på min tatuering på armen.

Minnah och Jay! (!)(!)

Varför i helvete har Jay dumpat Sara för Minnah? Minnah är en talanglös wannabe med noll i personlighet. Är super upprörd över detta. Nästan arg. Vad fan Jay! Ni är som dag och natt. Minnah är bara en bortskämd unge som inte erbjuder något speciellt alls.

 "Om inte Sara fanns hade jag varit död"
 Så mycket var det värt.


Det kommer aldrig hålla..



I'm a Wildfox

Så snygga kläder och bilder, känns som en romantisk berättelse som är fylld av allt, avundsjuka, passion, kärlek och hemligheter. Tycker de är grymmt bra på hur de marknadsför sig och att de håller sig till sin stil, känns som om allt för många klädföretag vänder kappan efter vinden.









Känner ni igen henne från top model kanske?


Färga håret?

Trivdes i denna färg, den är lite roligare och inte så plain. Kanske blir ett projekt nu framöver. Har förresten två vovvar nu på prov för att se om Stina mår bättre av att vara ensam med en kompis eftersom vi haft problem med att hon skäller. Hoppas det är lösningen, vill inte förlora min älskade lilla hund. Dom har hittat varandra bra och den kommer från samma uppfödare som till stina. Please be quiet today?

Finbesök

Idag kommer min kära vän hit, Matilda, en utav mina äldsta vänner faktiskt. Här är en bild på oss i åttan eller nåt! Länge leve Tildis&Miis <3

Klänning, kjol, tunika?

Letar du efter en julklänning eller outfit till nyår? Sluta spring dig trött i affärer där man kan leta ihjäl sig! Det finns snygga festklänningar på nelly.com. Här är mina favoriter, kan dock inte bestämma mig om vilken jag ska beställa.  



Right now

Breakfast, har äntligen fallit tillbaka till mina goda vanor: knäckebröd med vitlök och en mugg fil, vanligt hederligt fil, tröttnat på yoghurt eftersom det blir så sött. Har jag nämnt att jag äntligen hittat kameraladdaren?

Compare



Boven i dramat.. ?

Vaknade i morse med nackspärr typ, minsta lilla rörelse gjorde svinont! Kände mig något som en 80-årig tant men vad gör det? Min lilla hund, Stina, har helt plötsligt börjat sova i sängen, som en liten boll bredvid, eller snarare  mig. Mysigt? Ja. Men tveksamt om det var värt det.

Boven i dramat:

Liten och söt men kan ställa till med en hel del *blink*

Secound hand




35:- styck


Nya tider

För mig är hipsters eller hotpants är det absoluta valet, om man inte har kläder som skulle avslöja för mycket av ens underkläder. Definitivt snyggast, feminint och bekvämast. 

Lindex


Gott nytt advent!

Färgstark julhälsning från syrran i Göteborg, tack gullet. Den får pryda bloggen, det är ju andra advent. Köpa?


Neverstore på Dagnys

Bilder från kvällen, mina fina flickor, vad jag gillar er !


Have a little peek

Så här ena hyllan ut i badrumsskåpet. Vardags-favoriterna samlade alltogether. Måste berätta att redan dagen efter att jag använt vichy normaderm så känns huden redan smidigare och renare. Min hud var rödblossig och irriterad men det är som bortblåst nu. Efter en vecka skulle man märka skillnad men jag gör redan det!

Min ammaryllis växer så det knakar och nu tittar det även ut en liten blomma, tjusigt va! Riktigt stolt över mig eftersom detta är första gången sen jag flyttat hemifrån som jag blivit intresserad av växter, innan ersatte man de döda med nya men nu jävlar ska den överleva - länge.



Rekommendation!

Fuktgivande i 24 h, minskar orenheter och ger en mattare hy. Den perfekta hudcremen! Kan även användas av dig med känslig hy. Fräsch doft är också ett stort plus! Finns på apooteket och kostar 175:-

Trappuppgångs kriget

Då var det igång, kriget. Har människor inte värre saker att oroa sig för? Tråkigt att skapa osämja och att de ska dra ner sig alla i fallet. Man kan ju skriva saker på olika sätt.Så typiskt svenskt att inte kan ta sånt med varandra.

Dagens Fynd


Secoundhand


Inspireras

Stickat, kan kombineras på 100 olika sätt till din outfit. Det kan se romantiskt och sött ut, tufft, modernt, sexigt och oskuldsfullt. Vad är du?  

Former - ja tack!

Jag föredrar formiga fylliga kroppar, det ser hälsosammare ut.  Att banta ner sig jätte smal kan ha flera negativa hälsoeffekter, både fysiska och psykiska, om man inte gör det för ens egen skull. Vad man än gör ska man alltid tänka "gör jag det här för min skull, eller andras?" Älska din kropp och dig själv så kommer andra göra det med!

Det där fotot

Älskar att fota! Ibland får man till ett kort som fångar stunden perfekt och det tycker jag denna gör. Funderar på att skaffa en systemkamera, would be perfect! (Syns det att det är en schäfer ;)?)

Missy

Feminint från Lindex

Svart vitt i all enkelhet med det är så snyggt och passar alla hårfärger och hudtoner. Vackert, elegant och stilfullt.


Det bruna guldet

Älskar cola, det är drycken man aldrig tröttnar på. Dock förstår jag inte varför dom ändrat designen på korken (?!) Räfflig, gör ju ont att öppna, man får inte bättre grepp om det är det som skulle vara tanken utan man gör bara illa sig. Det gillar vi inte..

Hetast just nu!

Detta är min favoritkofta, stickad och mönstrad i svart och vit. Mönster och stickat är gorgeous tillsammans. Matcha med silversmycken och färgade läppar.  

Nilson Shoes v.s Budget


Mina favortier
Till vänster: Nilson Shoes 
Till höger: Skopunkten & Din Sko


My confession

Japp så här äter jag min frukost - än idag. Jag kan erkänna att när jag äter flingor eller yoghurt, ur skål eller mugg så ser det nog ut så här. Jag gillar inte att använda sked, jag tycker om att "dricka" youghurten eller vad det nu kan vara. Så det är min bekännelse idag.

RSS 2.0